Neem snel contact op via 06 51 425 829 print de pagina

Werkstoelen

Dynamic

dynamicDe Dynamic is een ergonomische kruk, speciaal ontworpen om rugklachten te bestrijden en te voorkomen. Hij is ontwikkeld en getest door fysiotherapeuten in samenwerking met het RUAC (Rug Advies Centrum te ’s-Gravenhage). De Dynamic combineert twee vormen van zitten door een kantelmechanisme.

ErgoSolex

ergosolexDe ErgoSolex is een werkstoel welke door de gekozen vorm van de zitting voor zowel zittende als staande werkhoudingen gebruikt kan worden. Het achterste gedeelte van de zitting is breed en dus geschikt om zittende werkzaamheden uit te voeren. Het voorste is smaller waardoor het mogelijk is hoger te zitten en zelfs te staan.

CorrectSit

correctsitDe CorrectSit is ontworpen ter preventie en bestrijding van rugklachten. Belangrijke aspecten van het ontwerp zijn: de vorm van de lendesteun, de vorm van de zitting en de mogelijkheid om een zithoek in te stellen. De kleine lendesteun verzekert een maximale vrijheid. De lendesteun past precies in de holte van de onderrug (de zogenaamde lordose).

ComfortMove

comfortmoveDe ComfortMove Medical is een werkstoel met zeer comfortabele ziteigenschappen. Doordat zowel de rugsteun als de zitting zijn opgehangen aan rubberdoppen, beweegt de zitting en rugsteun automatisch mee met de beweging van de gebruiker, zonder dat hij/zij dat merkt of last van heeft.

Overige producten

Kinnarps 6000

Kinnarps 6000De series 6000 is uitgerust met de Free Float functie en combineren uitstekende ergonomische eigenschappen met volledige verstelmogelijkheden om bij bijna elk postuur te passen. Deze eigenschap biedt mensen een groot voordeel bij aanhoudende rugklachten.

Lordosit

LordoSitEen preventief en therapeutisch rugkussentje voor mensen die vaak langdurig zitten. In de auto, op kantoor of waar dan ook. De Lordosit® geeft u een uitstekende steun in de rug. Een LordoSit kost € 25,- zonder verzenden (excl. BTW) en € 38,- met verzenden (incl. BTW). bestellen kan via info@orthofit.nl. Bij afname van meerdere items kunt u contact opnemen over de staffelprijs.

Kinnarps 8000

Kinnarps 8000De serie 8000 Synchroon stoelen zijn van hetzelfde ontwerp en hebben dezelfde verstelmogelijkheden als de 6000 serie stoelen. Het verschil is dat de serie 8000 stoelen is uitgerust met het Synchroon neigmechanisme. Gebruikers van dit type bureaustoel hebben een duidelijke en stabiele rugondersteuning.

FootForm

FootFormDe FootForm voetensteun is eenvoudig in hoogte te verstellen d.m.v. de rode knop (voetbediening).

Probeer een stoel!
Copyright Ortho Fit 2009
Realisatie: Studio Wolf