Neem snel contact op via 06 51 425 829 print de pagina

Instelinstructies dynamic

U bevindt zich nu op de instructie pagina van de Dynamic

Aan de onderkant van het scherm vindt u een aantal knoppen welke u bij het juiste onderdeel van de instructie brengen. De onderstaande stappen kunt u doorlopen om een optimale afstelling van de Dynamic te verkrijgen. De laatste stap is nog een korte samenvatting.

In de filmfragmenten kan verwezen worden naar knoppen op de Dynamic. Het gaat dan om de nummers zoals in bovenstaande figuur staan weergegeven.

Bij een juist gebruik van de Dynamic wordt uw houding verbeterd en uw rug ontlast!

Werkstoelen

Dynamic

dynamicDe Dynamic is een ergonomische kruk, speciaal ontworpen om rugklachten te bestrijden en te voorkomen. Hij is ontwikkeld en getest door fysiotherapeuten in samenwerking met het RUAC (Rug Advies Centrum te ’s-Gravenhage). De Dynamic combineert twee vormen van zitten door een kantelmechanisme.

ErgoSolex

ergosolexDe ErgoSolex is een werkstoel welke door de gekozen vorm van de zitting voor zowel zittende als staande werkhoudingen gebruikt kan worden. Het achterste gedeelte van de zitting is breed en dus geschikt om zittende werkzaamheden uit te voeren. Het voorste is smaller waardoor het mogelijk is hoger te zitten en zelfs te staan.

CorrectSit

correctsitDe CorrectSit is ontworpen ter preventie en bestrijding van rugklachten. Belangrijke aspecten van het ontwerp zijn: de vorm van de lendesteun, de vorm van de zitting en de mogelijkheid om een zithoek in te stellen. De kleine lendesteun verzekert een maximale vrijheid. De lendesteun past precies in de holte van de onderrug (de zogenaamde lordose).

ComfortMove

comfortmoveDe ComfortMove Medical is een werkstoel met zeer comfortabele ziteigenschappen. Doordat zowel de rugsteun als de zitting zijn opgehangen aan rubberdoppen, beweegt de zitting en rugsteun automatisch mee met de beweging van de gebruiker, zonder dat hij/zij dat merkt of last van heeft.

Probeer een stoel!
Copyright Ortho Fit 2009
Realisatie: Studio Wolf